O materie primă deosebită
Hrănirea adecvată a vacilor producătoare de lapte de fân pe tot parcursul primăverii/verii cu ierburi și plante proaspete, precum fân iarna, se reflectă în calitatea ridicată a laptelui. Laptele de fân este o materie primă de înaltă calitate, care se datorează evitării consecvente a hranei fermentate (siloz de porumb sau siloz de iarbă, borhot de bere sau sfeclă), și permite astfel producția brânzeturilor fără adaos de conservanți, fără tratament termic (lapte crud) și mecanic intensiv.
Gustul este cel de lapte, nu de furaje.
În plus, calitatea laptelui este deosebit de importantă pentru brânzeturile cu maturare mai lungă.
Totodată conține mai multe vitamine și minerale prețioase și importante, care fac din brânzeturile noastre hrană, și nu doar un simplu aliment.
Laptele de fân are toate aceste proprietăți și, prin urmare, este materia primă ideală pentru specialitățile noastre de brânză.
Dacă v-am făcut curioși, puteți comanda produsele mai jos!