Degustare la Manufactura de Brânză

Dorim să vă invităm la degustare la Manufactura de Brânză.

Dacă cauzat de pandemie nu v-am mai putut primi la noi în atelier, ne-am gândit că ar fi totuși interesant să aveți ocazia să cunoașteți Manufactura și produsele, în ambianța plăcută oferită de terasa noastră încăpătoare.

Astfel, vă putem oferi două opțiuni de degustare, dependent de timpul pe care îl aveți la dispoziție, respectiv mărimea grupului.

  • Pentru grupuri de minim 10, maxim 30 adulți, 100 lei / persoană. Rezervare cu 48 ore înainte de vizită. Pe parcursul discuțiilor intrăm adânc în tematica alimentelor sănătoase, produselor de nișă și a producției de brânzeturi de la Manufactură. Pe lângă platourile noastre cu brânzeturi pentru degustare, vă oferim un brunch cu produsele noastre, mezeluri gustoase, salată de vinete, zacuscă, legume proaspete de sezon, pâinea noastră cu maia, clătite dulci și cu brânză și un live cooking de Spätzle, cu brânză de la Manufactură. Include două pahare de vin de la Villa Vinèa pentru degustare (roșu și alb), apă și cafea. Durata: 3-5 ore. Pentru grupuri din Târgu Mureș putem organiza transport.

Pentru rezervări și disponibilitate, vă rugăm sunați la +40749968944.