Iaurt integral de la Manufactura de Brânză

La Manufactura de Brânză suntem întotdeauna în căutarea produselor curate și cu un aport important pentru alimentația sănătoasă.

De aceea am decis să lărgim spectrul produselor noastre cu iaurtul integral, care până acum a fost în stadiu de consum propriu ajungând la foarte puțini doritori.

Cel mai important aspect al produselor noastre este “laptele de fân”.

Laptele de fân combină numeroase avantaje, dintre care majoritatea se bazează pe modul în care este produs. Nu numai că gustul este unic și oferă brânzeturilor cu lapte de fân un atu, laptele de fân este, de asemenea bogat în nutrienți importanți.

Acizi grași Omega – 3:

Acizii grași Omega – 3 protejează în special împotriva bolilor cardiovasculare. De regulă, alimentația noastră este mai abundentă în acizi Omega – 6, pondere care ar trebui redusă pentru un stil de viață mai sănătos. Laptele de fân, prin faptul că se obține din iarbă și mirodenii vara și fân de bună calitate iarna, fără silozuri și alte furaje fermentate, este de până la 3 ori mai bogat în acizi Omega – 3 și acid linoleic conjugat, scurt CLA.

Acizii linoleici conjugați se găsesc în principal în carne și produse lactate de la rumegătoare.

CLA are următoarele efecte pozitive asupra sănătății:

  • antioxidant și anti cancerigen (protecție împotriva cancerului și a bolilor cardiovasculare)
  • reducerea procentului de grăsime corporală cu creșterea procentului de mușchi
  • îmbunătățirea nivelului de colesterol.

Practic, conținutul de acizi grași sănătoși (acizi grași omega-3, CLA) este cel mai mare acolo unde vacile primesc o proporție mare de hrană de pe pajiști, precum și cantități mici de furaj concentrat respectiv lipsa silozului de porumb.

Pe lângă aceste avantaje nutritive, laptele nostru nu cunoaște fluctuații ale gustului, rămâne ceea ce trebuie să fie: lapte!

Toate aceste avantaje le puteți savura într-un produs gustos și sănătos, vă așteptăm să gustați iaurtul de la Manufactura de Brânză!