Laptele de fân, materia primă prelucrată la Manufactura de Brânză

De la gust până la conținut, este pur și simplu sănătos!

Laptele de fân combină numeroase avantaje, dintre care cele mai multe se bazează pe modul în care este obținut. Nu numai că gustul este unic și conferă produselor, cum ar fi brânza din lapte de fân acel ceva în plus, laptele de fân este, de asemenea, bogat în ingrediente importante.

Natura pură

Producția fânului a fost întotdeauna caracterizată de o gândire și o acțiune durabilă, cu gândul la următoarele generații. Accentul este pus pe producția de lapte cu resurse disponibile la nivel local. Metodele de creștere deosebit de blânde și extensive ale crescătorilor de vaci producători de lapte de fân au, de asemenea, un efect pozitiv asupra naturii și contribuie în mod decisiv la protejarea mediului și la conservarea biodiversității.

Mai multă varietate – mai mult gust

Biodiversitatea pășunilor și a pajiștilor ale fermierilor de lapte de fân este decisivă pentru calitatea și gustul deosebit a laptelui de fân. O mare varietate de ierburi și mirodenii cresc pe ele. Aceste zone sunt un adevărat tărâm al laptelui și al mierii pentru animalele care produc lapte de fân, cum ar fi vacile, oile și caprele, și constituie baza pentru un lapte de fân de înaltă calitate.

Fie că este vorba de păiușul de livăda, trifoiul alb, pălămidă, coada-șoricelului, trifoiul roșu, măcrișul sau păpădia, pentru a numi doar câteva dintre ele: natura oferă o alimentație variată. Și nu doar animalele cu lapte de fân sunt cele care apreciază acest lucru. Cu cât este mai mare varietatea de specii, cu atât mai bună este aroma și calitatea laptelui crud.

O materie primă deosebită

Hrănirea adecvată a bovinelor de lapte de fân pe tot parcursul anului cu ierburi și plante proaspete vara și fân iarna, se reflectă în calitatea ridicată a laptelui. Această materie primă de înaltă calitate este prelucrată în diverse produse lactate și impresionează prin aroma sa excepțională. Maeștrii brânzari sunt de asemenea, axați pe laptele de fân.

Acest lucru se datorează faptului că numai prin evitarea consecventă a hranei fermentate pentru animale, se poate produce brânză fără adaos de conservanți și fără tratament termic și mecanic intensiv. În plus, calitatea laptelui este deosebit de importantă pentru brânzeturile cu maturare mai lungă. Brânza poate fi produsă numai dintr-o materie primă de înaltă calitate, care este adecvată pentru o maturare mai îndelungată.

Laptele de fân are toate aceste proprietăți și, prin urmare, este materia primă ideală pentru specialitățile de brânză, și ale noastre. Dacă v-am făcut curioși, puteți comanda produsele noastre aici!

Posted in Uncategorized.

Lasă un răspuns